Hur fixar Spindlar Billack

Du kanske märker att färgen på din bil ser slät och felfri i skuggan, men i solen eller under ljus, verkar färgen ha fläckar överallt ljuset träffar den. Dessa fläckar kallas "måla spindlar" eller "spindelväv färg." De är annorlunda än virvel märken kvar av en roterande buffert, men dyker upp i din färg med liknande utseende resultat. Måla spindlar orsakas av miljön torkar färgen och orsakar brister i den. Du kan fixa spindlar billack på egen hand, med hjälp av en hel del armbåge fett och en del material lätt erhållits från en delar butik. Saker du behöver
Swirl-bort förening
Orbital polermaskin
Foam
appliceringssvamp Finishing glasyr
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta bilen med bil tvål och en mjuk svamp för att avlägsna smuts och rester från ytan. Skölj rent den och låt den torka helt. Parkera bilen i skuggan och låt ytan sval - arbetar på en het yta kan göra de produkter du använder torr för fort
2

Applicera en kvarts storlek mängd swirl avlägsna föreningen. skumapplikatorn pad på omloppsbanor polermaskin. Vrid polermaskin på en medelhög till hög hastighet och lägg det mot bilens yta.
3

Arbete polermaskin i figur-åtta motioner medan det polerar ytan. Arbeta in en liten 12-av-12-tums område i taget, tills du använder det mesta av polish. Låt polish sitta och torka till ett töcken. Upprepa detta steg tills du är klar polera hela bilen ytan.
4

Buff den torkade diset bort av bilen med en torr microfiber handduk. Buff ytan, för hand, för att avlägsna föreningen.
5

Placera en ny applikator på omloppsbanor polermaskin. Applicera en kvarts storlek mängd av efterbehandling glasyr och använder samma teknik som används med föreningen. Låt glasyren torka till en dimma.
6

Använd en ren mikrofiberduk för att polera glasyr av bilen. Du kan vaxa bilen vid denna tidpunkt för extra skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122027.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.