Hur man håller virvlar runt & Spiderwebs bort av svart färg jobb

Virvlar runt och spindelnär på ytan av din svarta bilens färg kan orsaka att fordonet förlorar sin skinande, ny bil utseende mycket snabbt. Svart färg visar ofta virvlar och spindelnär tydligare än andra färg färger. Virvlar runt och spindelnär är olika typer av skador på färgen, oftast på grund av misstag när tvättning och vaxning bilen. För att undvika att skapa virvlar och spindelnär på din bil, ägna särskild uppmärksamhet åt att skydda bilens lack. Saker du behöver
bil täcka
Brush-mindre biltvätt
Visa fler instruktioner
1

Håll din bil täckt när du inte kör det. Spindelnär och virvlar runt på färgen uppstår när smutspartiklar och skräp smörjas in i färg, vanligen i ett cirkulärt mönster. Du kan minimera uppkomsten av dessa brister genom att hålla så mycket smuts och skräp borta från din bil som möjligt. Antingen hålla det täckt med en god kvalitet bil täcka eller parkera den i ett garage där smuts inte kommer att blåsa på färgen.
2

inte manuellt tvätta eller vaxa bilen. Istället, ta den till en anläggning som utför touch-mindre bil rengöring. Spindelnät och virvlar uppstår oftast när en biltvätt borste eller trasa får smuts fastnar mellan duken och färgen, vilket leder till smuts som gnuggas i en cirkel mot färgen och ärrbildning det. Även professionella bil detailers kan orsaka detta problem genom att få smuts fastnar mellan en buffert pad och färgen. Låt bilen att blåsas torra med brickan eller lufttorka, inte gnugga det torrt
3

Använd en hög kvalitet fordonsindustrin vax för att skydda din bil.. Ju bättre kvalitet ditt vax är, desto mer skydd den kommer att erbjuda din bil. Se också till att du använder ett vax som är utformad för att ge ett sken utan slipning färgen. Till exempel är Bländning proffsiga utformad för att ge en glans utan att skära eller skada lacken.
4

uppmärksam på bilens lack. Försök att undvika att borsta upp mot bilen eller lutar på det, speciellt när bilen är smutsig. Ställ inte kollin ovanpå fordonet eller tillåta väskor, plånböcker eller andra objekt för att dra ner på sidorna av bilen. Rengör din bil regelbundet för att förhindra nedsmutsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122024.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.