Hur Buff en bil efter målning med en akrylemalj

Akryl lackfärg är vanligt i målerier och gör-det-själv-garage målare. Färgen torkar hårda och har en glansig yta när det blandas och tillämpas korrekt. För att göra det målgång i akryl lackfärg skina ännu mer, kan du polera ytan på din bil när färgen helt har härdat. Om du använt härdare i färgen, kan du polera bilen ungefär tre dagar efter det att färgen har torkat. Om du inte använder härdare i färgen, måste du vänta minst två månader innan polering av ytan, eller riskerar att skada lacken. Saker du behöver
High-speed Liquid buffert
polering förening
putsdyna
Visa fler instruktioner
1

parkera bilen i skuggan och låt ytan svalna innan du börjar polera. Peka på ytan för att se till att det inte är varmt, eller polering processen kan skada lacken.
2

Placera en ren polerrondell på höghastighetståg buffert. Häll en fjärdedel av en kopp vätska polering förening på kudden och starta längst fram i bilen på motorhuven.
3

Placera bufferten mot ytan och arbeta i små cirkulära motioner, som det också slås på egen hand. Arbetet föreningen i färgen tills det försvinner och gör ytan blank.
4

Arbeta från framsidan av bilen bakom, lägga mer förening till dynan, efter behov.

5

vaxa bilen efter polering det om du vill lägga till ett lager av skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122020.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.