Hur till Brush Chrome

Chrome är en dekorativ och skyddande plätering som appliceras på toppen av metall. Denna beläggning ger en skimrande glans på ytan. Denna beläggning är vanligt förekommande i allt från sanitetsporslin till fordonsindustrin hjul. Snarare att standarden speglade utseende, vissa program använder krom med en borstad yta. Detta ger en mjukare look till förkromning och kan vara mycket lättare att hålla ren. Tillämpa en borstad till Chrome kan lätt uppnås med lite tid och rätt verktyg. Saker du behöver
Water
Ljus tvättmedel
ren, mjuk duk
Maskeringstejp
slipdynor
WD-40 smörjmedel
Latexhandskar
Show Mer Instruktioner
1

Rengör kromade ytan med vatten och milt rengöringsmedel. Tvätta bort smuts och orenheter från ytan av krom med en mjuk trasa.
2

Mask av eventuella områden som du vill skydda, t.ex. målade ytor. Områden som du vill behålla glänsande stället borstad behöver mig maskerade liksom. Maskering skyddar dessa ytor oavsiktligt repor med slipverkan.
3

Använd en slipverkan för att ge din krom en borstad look. Scotch-Brite eller stålull kuddar är bra val att använda. Applicera WD-40 smörjmedel till ytan av krom för att göra borstning lättare. Flytta slipdynor i en rak riktning eller i en cirkulär riktning, beroende på ytan ser ut som du önskar. Fortsätt tills du uppnår önskat utseende.
4

Rengör ytan av krom igen. Avlägsna eventuella smörjmedel och lösa partiklar. Torka med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122018.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.