Så här ansöker Rubbing

Automotive tekniker använda gnugga föreningar att polera ut lätta repor på bilkarosser och stötfångare. Medan djupa repor kräver ytterligare arbete med sandpapper och oscillerande buffertar, den slipande natur gnugga föreningar - i kombination med en enkel frotté - är ofta tillräckligt för att ta bort ytliga skråmor och repor på bara några minuter. Enkelt tillämpa gnugga föreningen till en frotté och arbeta området tills det är belagt i en fin dimma. När du torka av ytan, bör målet vara som ny. Saker du behöver
Sponge
Bucket
Soap
vatten
Handdukar Sida 2 frottéhandduk
Rubbing
förening
Visa fler instruktioner

1

Tvätta och torka det område där du tänker använda gnugga föreningen.
2

Applicera en kvarts storlek mängd gnugga förening till en frotté. Mängden ytarea detta kommer att omfatta beror på konsekvensen av den använda föreningen och utanför miljöfaktorer, däribland rumstemperatur och mängden direkt solljus. I de flesta fall kommer detta belopp omfattar drygt 1 kvadratmeter av ytan.
3

Applicera gnugga föreningen till fordonets yta i korta, fasta, cirkelrörelser. Stanna när ytan är täckt i en mjölkig dimma.
4

Låt föreningen att torka i tre till fem minuter, eller den tid det tar för dig att avsluta 1 till 2 kvadratmeter panel. Torktiden varierar beroende på den omgivande temperaturen och mängden direkt solljus. Undvik att låta föreningen torka till den punkt där det lossnar.
5

Torka gnugga föreningen från ytan med en ren frotté. Använd vinkelräta streck när du tar av föreningen. Det ska smitta av sig smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122015.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.