Hur tar jag bort färg som är på toppen av Clear Coat?

Fläckar av färg eller lack från en sprayburk kan förstöra utseendet på din bil. Även färgen kan tyckas omöjligt att ta bort, är det möjligt med detaljer lera - en vanligt förekommande produkt i bilrekonditionering butiker som tar bort skräp från ett fordons klarlack utan att skada den underliggande färgen. Vid användning beskriver lera, är det viktigt att följa instruktionerna exakt. Medan produkten är lätt att använda, kan det skapa en hel röra eller ens skada din bil avslut när de används felaktigt. Saker du behöver
Bil-tvätt tvål
Sponge
Microfiber handdukar
Detailing lera
Clay smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta noggrant området bilen som har fläckar av färg du behöver ta bort. Du vill ta bort så mycket löst skräp som möjligt innan du använder detaljer lera. Torka bilen med en mjuk trasa för att avlägsna överflödig vätska.
2

Flytta din bil till en torr och sval plats i direkt solljus. Höga temperaturer kan orsaka leran att bli alltför mjuk, vilket gör det mindre effektivt för rengöring av din bil. Det kommer också att leda till att smörjningen att avdunsta snabbare. Addera 3

Spray lera smörjmedel frikostigt på ett litet område av din bil. Det är bäst att rengöra ett område av bilen i taget för att undvika avdunstning av smörjmedlet.
4

Gnid leran bar över det smorda området bilen med lätt till måttligt tryck. Applicera smörjmedel som behövs för att hålla området våt.
5

Fortsätt gnugga detaljer leran över området tills du har tagit bort all färg.
6

Torka överskjutande lera utanför bilen med en ren microfiber handduk. Fortsätt torka tills du uppnår en skimrande glans.
7

Upprepa stegen tills du har tagit bort färgen från varje område av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122011.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.