Hur man gör spray målade motorhuven på en bil Shine

Sprayfärg är inte den idealiska produkten för att använda på din bil. Sprayfärg skiljer sig från bil färg, och ser inte samma när den torkar. Du kan använda den som ett billigt alternativ om du inte bryr dig om utseendet på din bil, eller om du inte vill spendera mycket pengar på det. Problemet du har med en spray-målat huven är att det inte är blankt som resten av bilen. Det finns några saker du kan göra för att få en glans på motorhuven, även om det inte ser ut som en fabrik lack. Saker du behöver
Automotive
maskeringstejp 1000-grit sandpapper
2000-grit sandpapper
3000-grit sandpapper
Vatten
polermedel
Microfiber handduk
Bomull handduk
Visa fler instruktioner
ett band

Plats för fordonsindustrin maskeringstejp längs fendrar på varje sida av huven så att sandpapper inte oavsiktligt repar dem. Placera flera skikt för att göra bandet tillräckligt tjockt för att motstå sandpapper.
2

Sand huven med 1000-grit sandpapper och vatten. Håll sandpapper dyblöt medan slipning, så att uppbyggnaden av färgen inte gräva i ytan. Håll sandpapper platt mot ytan och sand jämnt. Använd ett lätt tryck mot huven. Tungt tryck kan orsaka sandpapper för att gå igenom lacken.
3

Flytta upp till 2000-grit sandpapper och slipa huven på samma sätt som du gjorde med 1000-slippapper, även med användning av vatten. Denna ljusare grit sandpapper jämnar ut ljuset repor kvar av 1000-grit sandpapper.
4

Sand huven en sista gång, med 3000-grit sandpapper och vatten för att få en plan yta. Skölj huven med vatten och låt den torka helt.
5

Häll en kvarts storlek mängd FinePolish på en microfiber handduk och polera huven, för hand. Arbeta polish i små, cirkulära rörelser tills det skapar en tunn dimma av polish. Låt polish torka i fem minuter.
6

Buff den torkade polish bort för hand, med en ren handduk. Huvan skiner så mycket som möjligt vid denna punkt i processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122010.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.