Kan du måla en bil Starter ?

Med tiden kan målade bildelar och tillbehör blir bleka , flisas och slitna . Om du återställer en bil , kommer de flesta, om inte alla delar av bilen måste strippas och målas om . En förrätt kan målas för att se helt nya med några försiktighetsåtgärder . Prepping

starter bör strippas av den gamla färgen , om den målades . Om det är ren metall , rengöra den ordentligt med sprit och en ren , torr trasa så att ytan är helt fri från olja och fett . Korrekt förbereda ytan för starter kommer att säkerställa att färgen fäster ordentligt . När startmotorn är rengjord, är det viktigt att tejpen de elektriska kontaktdonen med maskeringstejp , så att de inte får färg på dem . Om de får färg på dem , kan startmotorn fungerar inte korrekt , eftersom anslutningen får vara delvis täckt av färg . Även tejpen eventuella områden som du inte vill måla , såsom klistermärken , etiketter eller några plastkomponenter .
Målning

När ytan skalas , rensas och prepped , kan startmotorn skall målas. Använd en värmebeständig färg motor spruta ( finns på bildelar butiker ) . Applicera ett tunt lager och låt det torka i en minut eller så . Applicera tre eller fyra fasta rockar på hela ytan av starter som målas , så att 10 minuter eller så mellan strykningarna . Låt färgen torka över natten innan du hanterar och installerar startmotorn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122007.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.