Instruktioner för Turtle Wax Headlight Lens Konservator

Moderna bilar använder komplicerade strålkastare. Även generellt presterar bättre än strålkastarna på äldre bilar, med tiden bort plasthöljet som moderna strålkastarna är gjorda av kan tråkig och gulna. Inte bara ser det hemskt, men det kan eventuellt minska effekten av strålkastarna när de är i bruk, vilket kan bli ett säkerhetsproblem. Köpa nya strålkastare kan vara ett dyrt förslag. Turtle Wax, gör emellertid en produkt som kan föryngra en bils strålkastare. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
Turtle Wax Headlight Lens Konservator Kit
bomull handdukar
Automotive vax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta strålkastare med fönsterputs och en ren, torr handduk för att avlägsna smuts och olja från ytan.
2

tejpen någon målade närheten kaross med maskeringstejp om strålkastarens lins är direkt anslutning till bilens kaross. Detta kommer att hindra karossen från att bli skadad under strålkastare restaurering processen. Addera 3

Placera en liten mängd av linsen Förtydliga förening som kommer med kitet på en ren, torr handduk. Applicera föreningen till strålkastare med fast tryck. Täck hela ytan av strålkastaren. Buff föreningen med en annan, ren bomullsduk. Upprepa för den andra strålkastaren.
4

Använd Spray Lube ingår i satsen om Lens Förtydliga förening inte fungerar. Applicera Spray Lube till den gröna dynan (nivå 1) som ingår i satsen. Fast gnugga i en fram och återgående rörelse till de områden i strålkastaren som fortfarande gult och oxideras. Återväta pad med glidmedel som behövs.
5

Applicera Spray Lube till brun (Nivå 2) dyna i satsen. Gnid med samma teknik som den gröna dynan, men gnugga i motsatt riktning av den första dynan. Gnid dynan på det oxiderade området av strålkastare för ungefär en minut eller tills oxidationen avlägsnas. Håll kudden blöt hela tiden.
6

Applicera Spray Lube till lila pad och gnugga i ungefär en minut. Applicera Spray Lube till den blå pad och gnugga i en minut. Var noga dynorna återfuktas regelbundet under denna process.
7

att torka Strålkastarglas med en ren, torr handduk. Applicera Lens Klargörande föreningen med en ren handduk. Låt det torka till en dimma, och sedan polera bort det med en ren bomullsduk.
8

Applicera en liten mängd av fordonets färg vax till en ren handduk. Buff vaxet på strålkastaren och sedan polera den med en ren handduk för att skydda strålkastarna.
9

Applicera en högkvalitativ bil vax, exempelvis Turtle Wax Super Hard Shell pasta eller flytande vax, att täta och skydda linsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122006.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.