Hur man gör ett avgassystem utklipp

Skapa ett avgassystem utklipp är ett sätt att få ut det mesta av bilens avgassystem. Utskärningar tillåter bilen att köra för det mesta men kan bli bullrigt när bilen körs på fullgas. Gör din egen utskärning med ett fåtal material som finns runt garaget kan hjälpa till att spara de pengar som det skulle kosta att köpa ett utklipp från en återförsäljare. Saker du behöver
Grinder
Rostfria plattan
glidpassning avgas adaptrar
Jigsaw
Svetsare
svetsskärm
Rotary Tool Review Stål gångjärn
Färgade sprayfärg
Avgassystem klämmor
Show More Instruktioner
en

Använd en kvarn för att skära fem rektanglar från en rostfri-stålplatta med måtten 1/16 tum tjock. Två rektanglar bör mäta 12 med 3 inches, och tre ska mäta 12 med 6 inches. Dessa bitar blir sidorna och toppen och botten av utklipp, respektive. Skär ytterligare två rektanglar som mäter 3 1/4 av 6 1/4 inches, som skall tjäna som gavlar för avgaserna.
2

Weld glidpassning avgas adaptrar över mitten av ändplattorna med hjälp av en svetsare och bär en svetsskärm. Skär skivan på gaveln med en sticksåg så det kan passa i adaptern rören. Använd ett roterande verktyg för att jämna ut anslutningen tillsammans mellan ändplattorna och rör adapter. Addera 3

Anslut lådan och adaptern sidan av ändplattorna ihop med en svetsare. Kontrollera att säkerställa ändplattoma ansikte utåt. Använd din kvarn för att jämna ut eventuella spetsiga svets märken. Vänd lådan över och använda kvarnen för att skära ut en rektangel som är 1/2 tum från sidorna och 1 tum från baksidan av lådan.
4

Weld ena sidan av en stål gångjärn till inuti baksidan av lådan så att gångjärnet är vänd uppåt. Fäst den andra sidan av gångjärnet till den rektangulära utskärningen med svetsaren så gångjärnet öppnas inåt. Använd den roterande verktyg för att göra några anslutningar smidig.
5

Använd kvarnen för att skära en annan skylt från 12-av-6-tums platta. Kontrollera att se detta klipp mäter 1 tum från sidorna och 1 1/4 tum från fram-och baksidan. Denna platta kommer att fungera som flänsen för rektangulära utskärning. Svetsa flänsen till botten av avgaserna församling.
6

Spray bilens avgasrör med en färgad sprayfärg. Kör din bil för en mil eller så med full gas för att frigöra optimal avgaser. Parkera bilen och inspektera rören. Planera till stationen utskärningen i de områden där färgen har bränts av. Kapa avgasröret med kvarnen vid kanterna av de områden där färgen har bränts av.
7

Slide avgas klämmor över de främre och bakre förlängningar på utklipp, sedan placera utskärningen över snittet röret. Dra åt klämman med en spärr och Hylsnyckelsats att säkerställa utskärningen förblir på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122003.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.