Hur man använder polerrondeller för en Grinder

bänkslipmaskiner används vanligtvis för att finslipa eller omforma metall, men då den är utrustad med ett vävt tyg pad, kan de anpassas till effektiva polermaskiner. En polerplatta på en bänkslipmaskin tillämpar föreningar snabbt och jämnt att försiktigt jämna ut metall-eller plastytor på en mikroskopisk nivå. Med en kombination av successivt finare föreningar, polering kuddar på bänkslipmaskiner kan skapa en spegelblank glans på många ytor som har blivit tråkig med användning och korrosion. Saker du behöver
bänkslipmaskin hjul
hjul polerplatta
polermedel barer
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur bänkslipmaskin och ta bort skyddet plattan genom att lossa dess fästbultar. Efter kvarnen tillverkarens anvisningar, ta bort stenliknande slipskiva. Installera polerplatta du tänker använda för den grövsta nivån av föreningen, och se till att den är ordentligt förankrad i centrum. För att möjliggöra ett komplett utbud av polering rörelse, inte ominstallera skyddsgittret för polerplatta. På motorn
2

Turn och tillåter hjulet att nå sin fulla hastighet. Håll försiktigt bar av föreningen mot den yttre diametern av den snurrande polerplatta. När friktionen från det snurrande tygfibrer värmer vax, sprida det jämnt över bredden av dynan. Det är inte nödvändigt att tillämpa föreningen direkt till delen som poleras.
3

Håll del du polera till omkrets polerplatta och flytta den i kontrollerade rörelser i motsatt riktning av hjulets spinn. Detta kallas för en "kapning rörelse," och det aggressivt tar bort repor och ojämnheter.
4

Polera delen genom skumning det längs riktningen av hjulets rotation när repor tas bort. Detta "färgande rörelse" jämnar ut ytan med en lättare polering åtgärd.
5

Slå ut putsdyna med en ny för att motta en finare kornstorlek föreningen. Upprepa steg 2 till 4 med finare föreningen. Om så önskas, använd en ännu finare compoud med ett annat hjul för en sista touchen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122002.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.