Hur Buff Out virvlar runt på en bil

Swirl märken i en bil avslut resultat från ett antal omständigheter. Oavsett orsaken, är en mikro-fördärvades lack inte en bra look. Swirl märken på ytan av bilens klarlack kan inte kännas, men de är tydliga och putsning eller polering behövs för att ta bort dem. Polering ut polerrosor snart efter de inträffar kommer begränsa mängden skador på lack och återställa det till sitt showroom finish. Saker du behöver
Bil schampo
Orbital polermaskin
polermedel
polerrondeller
Microfiber dukar
Visa fler instruktioner
1

Skölj bilen för att ta bort smuts helt. En försköljning eliminerar ytterligare skador från smuts drivit runt på bilens yta. Tvätta bilen med en bil schampo som inte innehåller en vaxtillsatsmedel. Skölj bilen för att ta bort alla såplödder och smuts. Flytta bilen till en väl upplyst område.
2

Applicera en förening polish till en dual-action, orbital polermaskin pad. Avstå från att använda något mer än ett medium-slipande polish och pad combo om du inte är en professionell. Sprid polish runt på bilen för att undvika stänk. Starta omloppsbanor polermaskin på lägsta hastighet inställningen och arbeta upp till en högre hastighet om du behöver.
3

Buff hela ytan av bilen från topp till botten. Förening polish är mer aggressiv än efterbehandling polish och det fungerar som en slipning steg. Arbeta polermaskin upp och ned och sedan från sida till sida, fram och tillbaka över samma område flera gånger. Fortsätt putsning tills polska bryts ned och arbetade i. polska arbetas in när "haze" har försvunnit och i dess ställe är en smidig, oljigt utseende. Arbete i små sektioner och överlappa varje avsnitt för en jämn finish.
4

Polera ytan av bilen med mikrofiberduk. Ändra dynan till en mindre aggressiv polering pad och sätta en liten mängd efterbehandling polish på det. Gör ett andra pass över alla ytor på bilen fortsätter tills du når fördelningen scenen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122000.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.