Hur kan jag få Mjöl & Vatten Off My Car Paint Job?

Mjöl och vatten på en bils lack inte kommer att förstöra målgång, men tar bort blandningen är en otäck besvär. Pranksters tömmer säckar med mjöl på bilar som ett skämt, och intet ont anande ägare kommer att göra det som är självklart: att försöka tvätta bort det. Mjöl, när det blandas med vatten blir klistra. Att försöka tvätta bort mjölet från bilens färg kommer förvandlas mjölet i en lim-liknande blandning, vilket gör det lite svårare att ta bort. Saker du behöver
Handdukar
skopor till pulver tvättmedel
Bil tvål
Automotive vax
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats - det ytterligare torkning av mjölpasta hindrar borttagningen
2

Blötlägg några handdukar i varmt vatten.. Du inte vrida dem. Lägg de våta handdukar ovanpå den torkade mjölblandningen. Torkad pasta har konsistensen av spröda cement. Om du försöker att skrota pastan, kommer det repa bilens klarlack.
3

Spraya handdukar rikligt med vatten, var 20 minuter. Ditt mål är att att återfukta mjölet klistra så att den kan tvättas bort.
4

Lift en handduk i taget och skrubba ytan under med en svamp. Skölj handdukar i en ren hink vatten och återanvända dem om mjölpasta är för torr för att tvätta bort lätt. Strö pulverformigt tvättmedel över ytan av bilen och tvätta den med en svamp. I tvättmedel innehåller enzymer som bryter upp matrester, vilket ger extra skrubbning effekt utan att repa lack.
5

Upprepa denna process tills mjölet blandningen avlägsnas. Tvätta bilen med tvål och vatten. Buff det torka med en mikrofiberduk och tillämpa ett kvalitetssystem vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121999.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.