Hur polska din bil med en polermaskin

Polering din bil med en polermaskin ger den jämnaste och mest glansig finish möjligt. En polermaskin buffs försiktigt bort ytkontaminanter och fläckar samtidigt polera klarlack till en hög glans. Om du inte vet hur man använder en polermaskin på din bil, kan målgång sluta med polerrosor och matta ytor. En polermaskin ger dig professionella resultat utan en massa krångel och pengar. Det material du behöver kan alla finnas på en lokal auto del eller färghandel. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Vattenslang
High-speed polermaskin
Polersvamp
putsdyna
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan för att hålla ytan sval. Tvätta din bil med bil tvål och en mjuk svamp. Använd en vattenslang utan ett munstycke på slutet för att skölja bilen och låt den torka helt.
2

Häll en kvarts storlek mängd bil polish på en polerplatta på höghastighetståg polermaskin. Vänd polermaskin på och börja på framsidan av bilen, arbeta dig fram till den bakre.
3

Flytta polermaskin i små cirkelrörelser medan polermaskin flyttar och roterar. Håll polermaskin rörliga och låt det sitta på ett ställe längre än två sekunder. Arbeta polish över ytan tills den tunnar till en lätt dimma. Gör detta för att hela bilen. Applicera mer polish som behövs.
4

Avlägsna polerplatta från polermaskin och ersätta den med en ren polerrondell. Arbete den putsdyna över ytan av bilen för att avlägsna den torkade polera bort av bilen. När du tar bort torkade polish, kan du se glansig finish på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121997.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.