Hur du returnerar Färg Tillbaka till billack

Oxiderat billack börjar se tråkig och blek. Fingeravtryck stannar på bilens yta, på grund av kalkhaltig konsistens av dess färg. När detta händer, är det dags att återvända färgen tillbaka till billack med en gnugga förening. Rubbing avlägsnar oxidation och använder små slipmedel att polera toppen av färgen så att den lyser och ser ljus igen. Återgå färgen till bilens lack på under ett par timmar. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Vatten
bredbandsuppkoppling Liquid buffert
gnugga förening
Kratsning pads
bilpolish
Polersvamp

Visa mer instruktioner
1

Parkera bilen i skuggan så ytan är sval vid beröring när du börjar. Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp. Skölj den och låt den torka helt.
2

Häll en kvarts storlek mängd flytande bil polish på en putsdyna på höghastighetståg buffert. Börja på framsidan av bilen på motorhuven och arbeta mot bakre delen av bilen. Gör något avsnitt av bilen i taget innan du flyttar till nästa. Föreningen försvinner och lämnar inget men en blank yta bakom det. Applicera mer förening som behövs. Addera 3

Placera bufferten platt mot ytan av bilen och arbeta i små cirklar medan bufferten rör sig på egen hand. Tryck lätt till bufferten för att hålla den mot bilen, men inte driva eller tvinga det på färgen.
4

Byt putsdyna med en polering pad och häll en kvarts storlek beloppet av bilens lack på det. Använd samma teknik med den polska som du gjorde med föreningen. Lämna en tunn dimma av polish på bilens yta och låt det torka medan du är klar med bilen. Gå tillbaka till framsidan av bilen när du är klar torkar den.
5

Byt polerplatta med en ren polerrondell. Buff bilen lätt att ta bort det tunna lagret av polish. Bilens yta är ljus, glänsande och tillbaka till sin ursprungliga färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121990.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.