Hur Clay din bil innan du Wax

Om bilens lack inte ser slät och glansig efter en grundlig tvätt och vax beskriver jobbet, kan du behöva ta det ett steg längre i detalj processen. Föroreningar som sav, sprutmålning, bromsdamm och annan miljö nedfall blir bundna till färgens yta, vilket gör den till tråkig. Du kan inte bara tvätta dessa föroreningar bort, men du kan använda en lera bar för att ta bort dem innan du ansöker vax. Clay bilen innan du vaxar den och du får en glansig, slät lackerad. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vatten
Clay bar
Clay smörjmedel eller specificera sprej
Wax
skum svamp
Microfiber handduk

Visa mer instruktioner
1

tvätta bilen i skuggan med bilen tvål och en mjuk svamp. Skölj bilen från topp till botten och låt den torka helt. Håll bilen i skuggan så att ytan inte blir varm.
2

Spray detalj spray eller lera smörjmedel på ett litet område, cirka en eller två fot torget. Ta en handflata bit lera bar och gnugga den över smörjmedel. Rub fram och tillbaka eller upp och ner, inte i cirklar. Gnid tills leran bar glider lätt över området.
3

Smörj ett nytt område och vik leran bar så det förorenade området inte röra bilen. Gnid bar över den smorda området tills den glider lätt. Upprepa detta tills hela bilen har gnuggas med leran bar.
4

Använd en svamp vax applikator att tillämpa vax till din bil. Börja på framsidan av bilen och arbeta i bak med små cirkulära rörelser.
5

Buff torkat vax bort av bilen med en microfiber handduk. Börja på framsidan av bilen och arbeta på baksidan så alla vaxet har torkat när du polera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121985.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.