Hur Ren Auto Vindskydd

Bilens vindruta kommer i kontakt med smuts, regn och insekter, lämnar det caked med grime och svårt att se igenom. En smutsig vindrutan kan vara en säkerhetsrisk på många sätt. En vindruta som omfattas av buggar eller lera är svårt att se igenom under dagtid körning. Det är speciellt farligt på natten, när andra strålkastare lysa på din vindruta, ibland orsakar ljuset att reflektera i ögonen. Vara säker och lära sig att rengöra vindrutor, så att du inte utsätta dig själv eller dina passagerare. Saker du behöver
Bil tvål
Vatten
Netted svamp
Waffle väva microfiber handduk
Automotive fönsterputsmedel
Glas polish
Foam polerplatta
Visa fler instruktioner
1

Tvätta vindrutan med bilen tvål och vatten. Skrubba vindrutan med en kvittas svamp för att avlägsna fast-på buggar och tung grime. Om tvättning av vindrutan och hela din bil, tvätta vindrutan sist. Parkera bilen i skuggan och låt glaset torka helt.
2

Fukta microfiber handduk med bilglas renare. Torka av rengöringsmedlet på vindrutan med hjälp av små cirkulära rörelser. Spraya rengöringsmedel direkt på vindrutan för tuffa fläckar. Addera 3

Använd en ren sida av handduken att tillämpa en andra rengöring med fönsterputs. Torka vindrutan upp och ner, och sedan från sida till sida, med långa slag.
4

Vrid microfiber handduk till en ren, torr sidan och polera rengjorda vindrutan för att avlägsna eventuell kvarvarande fönsterputs och ränder .
5

Häll lite glass polish på en skum polering pad. Polish utsidan av vindrutan, med hjälp av små cirkulära rörelser. När lacket börjar torka, polera bort det med en ren, torr microfiber handduk.
6

Rengör insidan av vindrutan med en microfiber handduk och bilglas renare. Fukta en ren microfiber handduk med fönsterputs och använda upp-och-ned, och sedan sida-till-sida stroke. Buff med en ren handduk för att avlägsna eventuella ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121982.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.