Hur Sand & Buff ett fordon

Färgen på bilen blir misshandlade varje gång du parkerar i solen eller under ett träd, eller köra genom regn eller ett område med en hög kärlek-bug befolkningen. Den klarlack ovanpå basfärgen päls av bilens lack kan se tråkig, blek eller ens kalkhaltig som en följd av detta missbruk. Du kan återuppliva färgen utan att få bilen omlackerad. Lär dig att slipa och polera en bil för att återställa glans till din bil och få det att se ut som ny efter ytterligare några år. Saker du behöver
900-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Vattenslang
hög hastighet buffert
putsdyna
Liquid Rubbing
Polersvamp

Visa fler instruktioner
1

Sand bilen med 900-grit sandpapper och en vattenslang. Håll sandpapper platt mellan bilens yta och handen. Håll ett rinnande vatten slang i den andra handen för att hålla sandpapper våta medan slipning. Sand i "X"-formade mönster på hela bilen.
2

Sand bilens ytan igen, med hjälp av 1200-grit sandpapper och en vattenslang. Använd samma teknik som du gjorde med 900-slippapper. Sand tills ytan är matt. Skölj bilen och låt den torka helt.
3

Häll en halv dollar stora mängd vätska gnugga föreningen på putsdyna på bufferten. Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt. Flytta buffert i små cirkulära rörelser när den roterar på ytan. Arbetet föreningen i färgen tills den försvinner. Lägg mer förening, som behövs.
4

Byt putsdyna med en ren polerplatta, och snabbt gå över bilens yta med den. Detta ger en glans på ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121981.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.