Hur man bibehåller klarlack på en bil

Den klarlack på din bil är ett skyddande skikt ovanpå basfärgen päls. Den klara beläggningen fungerar som en barriär för att hålla färgen bleks. Om det klara skiktet är skadat, kan färgen coat utsättas för väder och vind, som kan orsaka blekning, rost och missfärgning. Nyckeln till att hålla den klara beläggningen i bästa möjliga form är att upprätthålla den på en regelbunden basis. När du vet hur man korrekt att upprätthålla klarlack på en bil, behöver du inte oroa dig för bleka färg. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
Vattenslang
Clay bar kit
bilpolish
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen i skuggan, så att den målade ytan är sval vid beröring. Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp. Skölj bilen med ett rinnande vatten slang, inte ett högt tryck munstycke, eftersom det kan skada färgen. Låt bilen torka helt.
2

Spraya ett litet område av bilen med leran bar smörjmedel från leran bar kit. Gnid leran bar fram och tillbaka över smörjmedel för att plocka upp små föroreningar i klarlack. Fortsätt denna på hela ytan av bilen. Vik leran bar så många gånger som du behöver för att hålla en ren sida av den mot bilens yta.
3

Ansök bil polish till en microfiber handduk eller polerplatta av en buffert. Arbeta polish i färgen genom att arbeta handduken eller buffert i små cirklar. Lägg mer polish som den befintliga polska försvinner i färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121980.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.