Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man tar panoramabilder

Panoramabilder omfattar en scen hela skönhet, såsom vackra landskap och hisnande vyer. Att veta hur man tar panoramabilder med en vanlig digitalkamera ger dig möjlighet att experimentera med olika foto-fånga stilar. Oavsett om du är en blivande fotograf eller en hobby shutterbug, att veta hur man tar panoramabilder ger dig ett sätt att visa upp en hel bild så det ska avnjutas. Saker du behöver
Kamera
Visa fler instruktioner
1

Stå framför ditt foto motivet. Placera dig själv där du står centrerad till det.
2

Rikta kameran längst till vänster i ditt ämne. Håll händerna stadigt och knäppa bilden.
3

Flytta kameran mål till höger en aning med ungefär en fot. Snap annan bild.
4

Flytta kameran mål till höger igen. Snap annan bild.
5

Ladda upp de bilder du har tagit på din dator. Öppna ett program för fotoredigering. Du kan också använda en infödd färg programvara, till exempel Microsoft Paint för Windows.
6

Skapa en ny mall som är bredare än den är hög. Justera tom mall i storlek för att passa höjden på bilderna kameran tar och gör bredden passar bredden på de bilder kameran tar, ggr fyra.
7

Kopiera och klistra in varje bild i den tomma mallen. Ordna dem dit de pusslas jämnt tillsammans för att matcha vad motivet ser ut i verkligheten. Detta kan ta lite övning och tålamod för att försäkra att du ställer upp i sömmarna av bilderna ordentligt. Spara och dela returresa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100796.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.