Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man hyra en bil för 3 månader

Oavsett om du är på affärsresa eller nöjesresor, hyra en bil ger dig flexibilitet och frihet att vara på egen hand. På vissa ställen, resa med bil är det enda sättet att få jobbet gjort. Medan bil-uthyrning har sina fördelar, det finns också svårigheter som är förknippade med det i termer av att jämföra biluthyrningsföretag och välja de bästa hyra erbjudanden. Följande riktlinjer bör hjälpa dig att vara välinformerad om vad som väntar medan hyra bilar och väljer erbjudanden som sparar pengar och undviker problem med uthyrning. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bil du vill ha för din resa. Om du reser med din familj eller med många av utrustning, är en SUV eller stora sedanmodell ideal. Om du funderar på att vara på budget och vill spara på biluthyrning och gas, gå för den billigaste modellen tillgänglig. Om det finns andra faktorer som du letar efter i bilen såsom miljövänlighet eller en som erbjuder automatisk växellåda, kontrollera med biluthyraren om sådana modeller finns tillgängliga. Kontrollera också om biluthyraren kan uppfylla dina speciella önskemål, såsom en bilbarnstol, GPS eller annan.
2

Leta efter en hyrbil företag i området du reser. Många bilföretag som Avis, Rent-a-Wreck eller budget har platser i hela landet och även utomlands. För resor så länge som tre månader, kan du få bättre priser från lokala företag auto återförsäljare, men se till att be om deras stöd i händelse av bilen motorstopp eller olycka. Du kan använda GPS för att hitta lokala biluthyrningsföretag eller be hotellet personal där du bor för information.
3

Kontrollera om rabatter. Fråga biluthyrningsföretaget om de erbjuder rabatter för någon stor nationell organisation eller kredit program kort som du kan vara medlem. Om du arbetar i ett företag som böcker bilar ofta, kan du förhandla om en lägre skattesats. Gå till webbplatserna för de biluthyrningsföretag. De erbjuder ofta rabatter här och du kan också undvika bokningsavgifter.
4

Läs hyresvillkor bilservice och villkor innan bokning, om du gör det på nätet. Om du bokar via telefon, be agenten om restriktioner som gäller. Få svar på frågor som vem som kan köra bilen och förarens åldergränser. Vissa hyra företag kan tillåta en nära släkting eller en affärspartner att köra. Uthyraren kan kräva körkort för alla förare, och deras underskrifter på sitt kontrakt formulär. Införande av ytterligare drivrutiner kan locka extra kostnad. Medan 18 år är den vanligaste åldersgruppen uthyrningsföretag vanligtvis kräver, kan vissa företag att endast förare i åldern 25 eller över. Det kan också finnas åldersgräns för pensionärer.
5

Fråga biluthyrningsföretaget om försäkringar alternativ de erbjuder. Eftersom du kommer att hyra bil i tre månader, måste du skydda dig från möjligheterna till en bil uppdelning eller olycka. Den Skadeförsäkring eller förlust Damage Waiver bort ditt ansvar ifall hyrbil är skadad eller stulen. Innan du väljer det här alternativet, kolla med din bilförsäkring och kreditkortsföretag eftersom de vanligtvis täcker denna försäkring. Ytterligare ansvarsförsäkring är ett annat alternativ uthyrningsföretag tillhandahåller, vilket skyddar dig - hyresgästen - liksom andra godkända drivrutiner från krav från tredje part om fysiska skador, dödsfall eller sakskador som orsakats av biluthyrningsföretaget användning. Återigen, kolla med ditt försäkringsbolag agent om din auto försäkring redan har överskott täckning innan du köper det här alternativet.
6

undersöka bilen vid upphämtning plats. Kontrollera lamporna och blinkers för att fungera riktigt. Leta efter eventuella skador bilkarosser. Rapportera fel omedelbart. Kontrollera mätarställningen för korrekt körsträcka information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100793.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.