Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur Hyr ett fordon med Dragkapacitet

Oavsett om du flyttar till en annan stad, försöker undvika kostnaden för en bärgningsbil, eller transporterar konstruktion skräp till soptippen, människor behöver ibland råstyrka och kraft ett fordon med dragkapacitet. Så länge som en dragkrok är monterad på fordonet, allt från en liten bil till en flyttbil kan användas för att dra en last, beroende på lastens storlek. De flesta uthyrningsfirmor hyr fordon med stora bogsering kapacitet. Saker du behöver
Telefonbok
Visa fler instruktioner
1

Sök den lokala telefonkatalogen gula sidorna för att hitta bil och lastbil biluthyrningsfirmor.
2

Ring fordonet biluthyrningsfirmor. Förklara vad du behöver för att hyra bilen för, och beskriva lasten bogseras. Fråga om de har några fordon som kan tillgodose dina behov på dagen du behöver bilen. De rörliga lastbilar på biluthyrningsfirmor som Penske och U-Haul är utrustade med dragkrokar och kan hantera stora och tunga laster. Ring flera myndigheter och ta emot offerter för ett kompatibelt fordon.
3

Ring uthyrningsfirman med bästa pris och boka på fordonet. Reserv bilen så långt i förväg som möjligt för att undvika problem vid planeringen. Du har oftast att lämna ett kreditkortsnummer och körkort information. Fråga om du kan placera en deposition på hyran med ett betalkort om du inte äger ett kreditkort --- många organ är villiga att göra det om du har en anständig kredit värdering.
4

Kontrollera dragkapacitet av fordonet du reserverade för att säkerställa att försäljare dragkapacitet påståenden var giltiga. Besök tillverkarens webbplats för bogsering kapacitet, eller använd länken i resurserna nedan för att räkna ut bogsering kapacitet manuellt.
5

Resor till uthyrningsfirman på dagen för reservationen. Ge expediten din information. Kontrollera att fordonet har en säker dragkrok innan avfärd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100791.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.