Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man hyra en bil för ett år

Långsiktiga biluthyrning är svårare att få eftersom många biluthyrningsföretag är inte bekväm med att delta i längre hyresvillkor. Men kanske om du vet att du bara behöver bilen för en 12-månadersperiod, delta i ett ettårigt hyresavtal vara mycket billigare än att försöka hyra eller köpa en bil, även en begagnad. Instruktioner
1

Hitta biluthyrning företag som bedriver långsiktig hyra reservationer med kunderna. Många av de mest kända bil-uthyrare, inklusive Enterprise, Avis och Alamo, kommer bara låta kunderna hyra en bil för 11 månader som mest.
2

Kontakta lokala handelskammare att hitta så många bil-uthyrningsföretag som du kan,. lokala företag kan vara mer villiga att engagera sig i längre hyresvillkor
3

Kontakta respektive biluthyrning företag som du har identifierat, och få offerter för ett års hyra sikt. Du bör få ett urval av bilar att välja mellan din hyra.
4

Jämför offerter och kvaliteten på bilarna för att hitta den mest kostnadseffektiva valet. Till exempel kan du bestämma att luftkonditionering är en nödvändighet.
5

teckna ett hyresavtal för den ettåriga hyrestiden med biluthyrning företag. Hyresavtalet kommer att förklara hur många miles bilen hade körts före uthyrning, hur mycket gas det hade, att fordonets skick, huruvida några ytterligare drivrutiner kan driva de hyres-och övriga villkoren i avtalet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100790.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.