Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur Hyr en bil månad

Om du har haft en bilolycka eller du är i en annan stad på en lång affärsresa, kan du behöva hyra en bil för en månad eller så. Biluthyrningsfirmor överväga en månad eller mer för att vara en lång uthyrning. Nästan varenda en av dem gör denna typ av hyra tillgängliga för kunderna. Se till att du väljer rätt bil för dig eftersom du kommer att köra den för ett par veckor. Instruktioner
1

Ring ditt försäkringsbolag agent för att kontrollera ditt försäkringsskydd. Du kommer att behöva full täckning på en hyrbil. Det kommer att bli mycket billigare att köpa din egen försäkring än att köpa den begränsade politik som erbjuds av uthyrningsfirman.
2

Få offerter från flera myndigheter biluthyrningsföretag innan du väljer en. Du kan använda en resebyrå om hyran kommer att vara i en annan stad. Få offerter från ett antal myndigheter på olika storlek bilar. Du kan få en möjlighet att hyra en mycket bättre bil för priset av en mindre bil om konkurrensen är hård i ditt område. Skriv ned namnet på uthyrningsfirman, storlek bilen och priset. Spara denna information framför dig när du ringer olika myndigheter.
3

Välj storlek bil som du behöver med de nödvändiga alternativen från din forskningsinformation. Du kan hyra en stor, medelstor, kompakt och subcompact fordon. Sport Utility fordon kan också vara ett alternativ. Faktor i ekonomi, tillförlitlighet och komfort eftersom du kommer att ha den här bilen i minst en månad. Vissa företag kan du även välja färg på bilen. När de alternativ och uthyrningsfirman har beslutat göra bokningen med agenten för den specifika typ av bil du vill hyra.
4

Fråga hyra representant hur många miles medföljer hyra innan extra avgifter börjar löpa. Gör en besiktning och registrera alla repor och andra skador. Du kommer att behöva denna information när du kommer tillbaka bilen för att hålla från att behöva reparera skador som redan var uppenbart på fordonet.
5

Säkra hyran med antingen ett betal-eller kreditkort. Uthyrningsfirman kan acceptera kontanter för beloppet av hyran, men det kredit-eller betalkort kommer att behövas för att täcka extra kostnader som kan periodiseras under hyrestiden. Du kommer att behöva betala hela fronten hyra upp i de flesta fall. Det kan också vara en insättning.
6

Ta referensinformation med dig när du går till uthyrningsfirman. Uthyrningsfirman får inte kontrollera dessa, men om det gör det, kommer det vill namn, adress och telefonnummer till ett par människor som kan kontakta dig om du försöker att stjäla bilen. Kontrollera med den särskilda byrån om vilken typ av dokumentation som du behöver för att lämna in innan hyresavtalet kan slutföras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100788.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.