Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur Hyr en bil i Sacramento

Vackert väder är bara en av anledningarna till Sacramento är ett populärt resmål. Om du hittar dig själv på väg i den riktningen, antingen för affärer eller nöje, kan du bli berörda av hur man tar sig runt. Om en hyrbil krävs, är en del förberedelser som krävs för att säkerställa att processen går så smidigt som möjligt. Du kommer att behöva bestämma hyra bil företaget läge /tillgänglighet, fordon företräde tillgänglighet, särskilda hyres politik agentur och rutiner samt eventuella inneslutningar eller restriktioner som är förknippade med varje företag. Saker du behöver
giltigt körkort
Kreditkort
Personlig Bilförsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Bestäm bil-typ preferens (ekonomi, kompakt , mellanliggande, standard, full storlek, premium, lyx) och biluthyrning varaktighet samt hämtning och lämning-off platserna. Även om det är snabbare och enklare att använda en hyrbil företag beläget vid flygplatsen, är det inte alltid den mest kostnadseffektiva lösningen. Utvärdera om pris eller bekvämlighet är viktigare innan du gör några val.
2

USA Today rekommenderar boka bilen i förväg och sedan övervakar priser så dina resdatum metoder för att avgöra om priserna är lägre, sedan göra ändringar vid behov. Sök på Internet för att jämföra shop för de bästa erbjudandena specifika till Sacramento området och vara medveten om eventuella särskilda uppgörelser eller priser du kan ha rätt till på grund av gruppmedlemskap eller anslutningar. Enligt USA Tourist, mest uthyrningsföretag kör kampanjer på en gång eller annan, så det är bäst att åka runt. Sök både specifika hyra bil företaget webbplatser samt resor-jämförelse webbplatser för att avgöra vad som bäst passar dig.
3

När du gör ditt val, se till att du förstår de villkor och eventuella inneslutningar som är specifika för ditt avtal, såsom obegränsad körsträcka, eventuella uppgraderingar eller fler alternativ. Vet vad du betalar för i förskott och de kostnader som är förknippade till bränsle om du återlämna fordonet utan att fylla tanken. Var medveten om tilläggsavgifter och skatter samt eventuella kostnader reservation. De flesta företag ger kollision eller förlust skador undantag för en extra avgift, men kolla med ditt försäkringsbolag agent först som du kanske redan täcks av din egen politik.
4

Var medveten om bil-ränteavkastning politik och rutiner och vad du gör om du returnerar din bil efter kontorstid. Förstå de sanktioner förknippade om dessa inte följs.
5 p Om du har ytterligare frågor, prata med en agent direkt och bekräfta din bokning antingen muntligt eller på nätet. När din transaktion är klar, se till att skriva ut ditt bokningsnummer och ha den lätt tillgänglig när du plockar upp din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100785.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.