Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hyrbil företag som accepterar betalkort

Hyra en bil ger dig frihet att utforska området du besöker på ditt eget schema. Uthyrningsföretag i USA har gjort det enkelt att hyra en mängd olika modeller av bilar för alla tillfällen. De har gjort hyra fordon lättare genom att ge möjlighet att betala med ett betalkort. Du behöver veta om några tillmötesgående företag. Thrifty Car Rentals

Thrifty Car Rental har platser i Nordamerika och kommer att acceptera ett betalkort när du hyr bil i några platser i USA. Vissa platser kommer att genomföra en debet check utredning för att se om kortet är aktivt och kommer att acceptera avgifter. Av granskningen är att säkerställa att kunden ska kunna göra betalningar på kortet och bolaget kommer inte att vara kvar med en obetald hyra faktura. Thrifty flotta innehåller en mängd kompakt, SUV, och lyxbilar. Den har 300 platser runt om i USA.

Thrifty Biluthyrning

1-888-400-8877

thrifty.com
Hertz Hyrbilar

Hertz Biluthyrning Company accepterar bankkort, förutsatt att checkkonto har tillgängliga medel för företaget att utnyttja. De hyresvillkor ber att efter debitering av kontot kunden också måste kunna acceptera en $ 140 betalning för oförutsedda skador. Alla betalkort måste ha antingen ett Mastercard eller Visa-logotyp för att garantera affären. Företaget kan också granska din kredit historia för att avgöra om den skall godkänna betalkort som en form av betalning. Företaget kan också be att få se ett ID-kort för att garantera kortinnehavaren. Kunder hyra komprimerar, stadsjeepar, lastbilar och lyxbilar. Hertz Biluthyrning har 1.000 platser i USA.

Hertz Biluthyrning

1-800-654-3131

hertz.com


Budget Car Rentals

Mest Budget Car Rentals accepterar betalkort som en form av betalning när bilen återlämnas. När du använder ett betalkort, förväntar kortet att förskottsbetala en avgift på $ 500 eller beräknade kostnader för uthyrning. För personer som har betalat sin hyra avgifter på bolagets hemsida, kommer laddningen på bankkort är endast 100 kr. För alla betalkort transaktioner, kunder behöver presentera ett ID-kort för att verifiera kortinnehavaren. Kunderna kan välja kompakta bilar, större stadsjeepar och rörliga lastbilar. Budget Car Rentals har omkring 1000 platser i Förenta staterna.

Budget Hyrbilar

1-800-527-0700

budget.com


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100784.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.