Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur tjänar jag AAA körsträcka poäng genom att hyra en bil ?

Om du flyger American Airlines och är en medlem av deras AAdvantage bonusprogram , kan du letar efter andra sätt att tjäna dessa körsträcka punkter . American Airlines har några partners som gör att du kan tjäna körsträcka punkter genom att använda en tjänst från de partner som innefattar några biluthyrningsföretag . Bara genom att hyra en bil från någon av parterna , kan du tjäna några AAdvantage poäng . Normalt kan du få 50 poäng per dag för en partner biluthyrning . Instruktioner
1

Besök webbplatsen för en av de AAdvantage hyrbil partners för att göra din hyrbil bokning . En fullständig lista över de Biluthyrningsföretagen är på American Airlines webbplats ( se Resurser ) .
2

Gör din hyrbil bokning och ange i speciell kod eller din AAdvantage medlemsnummer på bokningen . Detta är hur du får kredit för biluthyrning . För att ta reda på om du behöver en kod eller ditt medlemsnummer , klicka på namnet på biluthyrningsfirman på American Airlines webbplats ( se Resurser ) . Det kommer att berätta för dig om du behöver en speciell kod eller inte .
3

Komplettera din hyrbil eller du kommer inte få körsträcka punkter . Det kan ta upp till åtta veckor för dina poäng att visa upp i din AAdvantage konto efter att du har återvänt till biluthyrning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100782.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.