Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Alternativ till Rental Cars

Hyra en bil kan vara dyrt, speciellt om du behöver det under en längre tid. Om du bor i ett område som är mindre än ett år eller behöver tillfällig transport, det finns alternativ till en traditionell biluthyrning. Lease Assumption
p Det finns massor av människor som vill få ut av sitt hyresavtal. Detta kan gynna dig om du behöver en bil för några år eller till och med mindre än ett år. Hyresavtalet Trader och webbplatser Swapalease tillhandahåller listor för att hjälpa dig hitta ett fordon hyresavtalet att anta. Till exempel kan du ta över resten av någons hyresavtal för flera månader på under $ 200 i månaden. Du måste ansöka till leasingbolag för godkännande. Utmärkt kredit är nödvändigt. Du är ansvarig för att ge full täckning försäkring på bilen medan leasing, och kan inte gå över den maximala körsträckan som anges i avtalet. Detta alternativ gynnar de som behöver en bil för ett par månader till ett par år eller någon som vill ha ett specifikt fordon, men inte vill lägga pengar ner mot en leasing eller användning finansiering.
Car Dela

Bil share medlemskap kan du "låna" en bil för ett par timmar, dagar eller månader. Hertz Zipcar och U Car Share ge all tillfällig bil utlåning. U Car Dela inte kräver en medlemsavgift, men bil share medlemskap vanligtvis sträcker sig från $ 25 per månad till $ 50 och upp till ett år. Ansökningsavgifter är ca $ 25. När du är godkänd, får du ett kort som ger dig tillgång till en bil 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Du kan låna en bil för så lite som $ 4,95 en timme eller träna prissättning för dagsböter. I priset ingår försäkring och gas. Din licens och körning historia måste vara i god status för att kvalificera sig. Tillgänglighet är främst i större städer eller vid högskolor.
Andra alternativ

Du kan sätta en annons på Craigslist och erbjuder sig att betala för att låna en bil. Annars, kollektivtrafik, såsom en buss eller tåget är ett alternativ. Om du behöver komma till jobbet, fråga på ditt jobb att se om bilpooler existerar. Om du är äldre eller funktionshindrade, kolla statliga program för att avgöra om det finns transport hjälp tillgänglig för matinköp eller resor till en läkartid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100781.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.