Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Krav för att hyra en bil

Oavsett om du tar en resa eller bilen gått sönder, måste du uppfylla vissa kvalifikationer för att hyra en bil. Dessa kvalifikationer är att säkerställa att föraren är en ansvarig person och kommer att kunna acceptera de följder som kan utvecklas. Om det finns en olycka eller ett brott nedåt, är hyresgästen ansvarig och bil hyra företag vill eliminera risken att de kommer att vara kvar för att betala kostnaden. Ålder

person som hyr bilen måste vara minst 25 år gammal. Detta är en säkerhetsåtgärd av försäkringsbolag eftersom folk ålder 16 till 24 har den högsta andelen av bilolyckor och de skäl som vid 25, har en person tillräckligt med erfarenhet att köra ett fordon att vara mindre benägna olyckan. Om hyra en bil utanför USA, är minimiåldern oftast bara 21. För äldre vuxna, är mellan 70 och 75 den avskurna för att kunna hyra en bil.
Licenser

För att hyra en bil, ett giltigt körkort behövs. En amerikansk körkort kommer att arbeta i något annat land och är oftast giltigt i andra länder också. Biluthyrningsföretagen har rätt att neka service till människor om deras tillstånd har dragits in när som helst eller om brott har begåtts av den personen, kan båda vara kolla med ett körkort nummer. Tillfälliga licenser accepteras av vissa uthyrningsföretag så länge informationen på kortet är aktuella. Ett kreditkort är ett krav för att hyra Addera ditt kreditkort

en bil. Kreditkortet måste vara namnet på den person som hyr bilen. Betalkort accepteras inte när du checkar ut en hyrbil, men kan användas för att betala för att hyra bil på dess avkastning. Kreditkort krävs och betalkort accepteras inte när du hyr ut en bil, eftersom hyresgästen tar fullt ekonomiskt ansvar för fordonet. Om bilen är totalt, kan ett bankkort inte kunna leverera medel för att betala för det.
Inlåning

innan du checkar ut bilen, är en insättning krävs. Det belopp som krävs för deponering kommer att variera beroende på enskilda företag men alla kräver en deposition. När en uthyrare tar en depositionsavgift, pengarna placeras i vänteläge eller fryst på kreditkortet tills fordonet återlämnas. Kreditkortet som används måste matcha namnet på den person som checkar ut bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100778.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.