Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Biluthyrning Vs. Lease

Det finns fördelar med att hyra och hyra en bil. Beroende på din situation, kan man gynna dig bättre än den andra. Hyra en bil


hyra en bil kan vara en stor kostnad, speciellt när du går för en långsiktig uthyrning, men det ger dig också friheten att inte bli fast i ett set-leasingperioden. De flesta företag erbjuder även obegränsad körsträcka för din hyra, så detta är en annan kostnad du kommer inte oroa dig.
Hyra en bil

Leasing en bil är en billigt sätt att få mycket mer bil än vad du betalar för, men du är också skyldig att hålla fordonet, och returnera den inom en viss tid och under en tilldelad viss körsträcka.
Försäkring Din Lease

När du hyr en bil, kan du normalt krävs för att få det högsta beloppet av täckning finns för fordonet. Kom ihåg att du bara lånar bilen från banken, så den vill ha sin investering täckt i händelse av olyckor. Addera Försäkra din hyra


När du hyr din fordon, kan du välja att inte få någon försäkring. Om du har en egen försäkring för en annan bil, täcker vanligtvis dig så långt som grundläggande miljöansvar.
Slutsats

Uthyrning ger dig friheten att inte ha fastnat med samma bil för en viss summa månader, men det är också förmodligen kostar dig tredubbla eller fyrdubbla beloppet av ett liknande leasade fordon. Och även om du kan välja att inte få den frivilliga försäkringen, kommer du att bli olycklig om något händer med din hyrbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100777.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.