Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Kan jag använda ett betalkort för att hyra en lastbil?

Biluthyrningsföretag länge har mandat att kunder använder kreditkort för att betala för sina hyror. Agenturer föredrar förståeligt att inte hyra ut en dyr bil till en kreditrisk. Men med den ökade användningen av betalkort under de senaste åren, har vissa uthyrningsföretag lättat deras strikta betalning politik, vilket ger dig möjlighet att använda ditt betalkort för din hyra behov. Debit Användning Ökande

Enligt en 2007 Federal Reserve Board rapport, underlägsna betalkort kreditkortsbetalningar 25300000000-21700000000. Bara för att biluthyrningsfirmor är mer öppna för betalkort betyder inte att du kommer att ha så lätt en gång hyra.

Hellre än att be myndigheter om de tillåter icke-kreditkort hyror, omedelbart be om de accepterar betalkort . CreditCards.com tillfrågade 45 platser över nio ledande hyrbil företag och upptäckte att nästan alla accepterade icke-kreditkortsbetalningar. Men även om en hyra byrå är en del av en franchise, kan den ha en egen policy för betalningar, samt olika restriktioner, insättning och bankkonto innehar. Ring runt och utbilda dig på politiken.

En franchise-bil renal byrå som har lite problem med att hyra till betalkort kunder är Rent-a-Wreck. De flesta av företagets franchise-platser accepterar betalkort, med vissa tillåter mindre vanliga kontanter och transaktioner check.
Möjliga Hyra häck, Hinder

Företagen föredrar användning kreditkort , och du kanske måste sålla bland hinder och restriktioner om att betala med ett betalkort. Du kan behöva lämna ytterligare dokumentation såsom kreditkontroller, ett giltigt körkort eller amerikanskt pass, en nyligen elräkning eller en kopia av en retur flygbiljett eller e-biljettens resplan.

Dessutom, om du don ' t betala med kreditkort, kan en myndighet förbjuda in-statliga invånare från att hyra, utesluta lyx och sport-utility fordon, förbjuda förare under 25 år från att hyra eller plats dagliga avgifter för unga hyresgäster eller kräva extra insättningar och avgifter.

När du använder ett kreditkort, kan du stöta på problem i reservera ett fordon. Online eller nationella avgiftsfria heta linjer kan bara acceptera kreditkort, så om du vill boka en bil med ditt betalkort, kan du behöva tala med chefen på en särskild myndighet. När du är redo att hämta fordonet, får byrån begära försäkringsbevis som har kollision, omfattande eller skuldtäckning samt en kreditupplysning och andra kontroller bakgrund.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100770.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.