Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man skriver en RV hyresavtal

Om du äger ett fritidsfordon (RV) som en sekundär hem, kanske du undrar vad du ska göra med denna stora, användbara fordon under dessa tider när du inte är road tripping. För att tjäna extra pengar under ner gånger, bör du överväga att hyra ut den till en ansvarig part. Eftersom en RV är väldigt mycket som ett hus, måste du ställa in ett hyresavtal som liknar en lägenhet, men med ytterligare information om slitage att hyresgästen kommer att skapa genom att köra fordonet, förmodligen för långa sträckor. Det finns ytterligare några saker som du bör inkludera i din RV hyresavtal samt. Instruktioner
1

Skriv fullständig information om hyresgästen på hyresavtalet. Uppges fullständigt namn, adress, mobiltelefon, hemtelefon och förarens licensnummer för hyresgästen. Du kanske också vill göra en kreditkontroll för att se till att hyresgästen är en bra risk. Eftersom detta är en bil hyra, måste du kunna spåra hyresgästen och återfå din RV i händelse av ett problem.
2

Skriv i månadshyran belopp som du tar betalt för RV uthyrning. Var noga med att ta hänsyn till eventuella avskrivningar (slitage) på fordonet som kommer att äga rum under hyresperioden. Inkludera det insatta beloppet som krävs för att påbörja hyresavtalet, huruvida Depositionen återbetalas och när.
3

Bestäm avtalstiden. Många RV hyresavtal är kortsiktiga, spänner bara ett par veckor eller ett par månader när hyresgästen planerar en semester resa.
4

Definiera hur RV kommer att vara försäkrade under hyresperioden. Kommer hyresgästen behöver köpa en tillfällig försäkring, eller kommer han att använda sin egen personliga politik? Var noga med att ange i avtalet som har tillstånd att driva RV. Skriv in några andra ansvarsområden hyresgästen, såsom rengöring, underhåll och rapportering skador och förluster.
5

Skriv in hur många människor högst får leva och resa i RV. Om RV är gjord för en enda familj av fyra, vill du inte hyresgästen att försöka klämma tre familjer in i skåpbilen. Detta kommer att orsaka onödig stress på fordonet och stallar. Inkludera något förbud om användning av fordonet, som att köra den till vissa stater.
6

Inkludera eventuella påföljder som kommer att debiteras om någon del av avtalet bryts av hyresgästen. Var noga med att inkludera några avgifter som ska tas ut om RV återlämnas i dåligt skick. Diskutera din rätt att återta fordonet om något går fel.
7

Skriv i hyresavtalet (både ägare och hyresgäst) i närvaro av en notarie, och se till att båda parter får en kopia. Få en kopia av hyresgästen identifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100766.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.