Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur Hyr en bil när du är under 21

Även om du är över 18 år, det finns flera fall där världen inte kommer att se dig som en vuxen. Ett av dessa fall är att hyra en bil. Det finns ett stort antal företag som kommer lätt hyra bilar för förare över 21 år, men ännu färre som kommer att hyra ut till förare under 21 år. Hyra en bil, speciellt om du är under 21, kommer att ta en betydande mängd tålamod och framförhållning. Instruktioner
hyra en bil när du är under 21
1

Betrakta den plats där du kommer att hyra en bil. I delstaten New York, till exempel, är hyrbil företag enligt lag att hyra ut till förare som är 18 år eller äldre. Kontrollera lagarna i staten du ska besöka. Om du besöker en stat där du är tillräckligt gammal för att hyra, kan du hyra en bil precis som alla andra.
2

Bestäm om du har någon speciell status som kan tillåta dig att hyra utan besvär . Om du reser i affärer, fråga din arbetsgivare om de har ett konto med några större flygbolag biluthyrning. I många fall hyra bil företaget kommer att tillåta förare under 21 för att ta fordonen om kontot är i ett företags namn. Dessutom kommer de flesta hyrbil företag hyr till statligt anställda eller militära medlemmar oavsett ålder.
3

Gå till hyra webbplatser bilföretag och se över sina krav på förare ålder. Sålla ut de som inte kommer att hyra ut till förare under 25 år.
4

Besök BreezeNET för en förteckning över flygplatser som presenterar uthyrningsföretag som kommer att hyra bilar för förare under 25 år. Sök denna lista för bolag som även kan hyra för förare under 21 år.
5

Ring hyrbil företag som accepterar förarna i åldern 21 och 25 och fråga om de kommer att hyra ut till någon yngre om den personen kommer att betala en minderårig tilläggsavgift.
6

Börja ringa hyrbil företag belägna i mindre städer eller förorter. Lokalt ägda biluthyrningsföretag är mer benägna att hyra ut till unga förare än stora kedjor.
7

Leta efter biluthyrningsföretag i högskoleorter. Dessa mindre företag tenderar att specialisera sig på att hyra begagnade bilar, och du kanske har mer tur att hitta ett företag som är villigt att hyra för förare under 21 år.
8 p Om du är medlem i en yrkesorganisation, be om det finns några biluthyrning erbjudanden tillgängliga via organisationen. Ibland ålderskrav inte tas ut för professionella organisationer.
9

kreativ. Om du är under 21 år och reser i affärer, kan du hitta dig själv fast om du inte kan hyra en bil. Kan du hyra en liten flyttbil istället? De flesta flyttar företag är inte så strikt om ålderskrav som hyrbil företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100765.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.