Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur Hyr en bil billigt

När du behöver hyra en bil, det sista du behöver för att spendera mer pengar än du måste. Genom att spendera lite extra tid, kan du spara en massa extra pengar med dessa tips. Saker du behöver
tålamod
här artikeln
Visa fler instruktioner
1

Undersök på nätet för kampanjkoder, kuponger och rabatter som kan tillämpas på stora hyrbil företag som Budget, Avis, Enterprise och Hertz. Om du vill ha en lista över företag, Google "biluthyrningsföretag." För en lista över rabattkoder och kampanjer, sök den strängen, liksom.
2

Undersöka webbplatser som http://www.carrentals.com/. Du kan skriva in ditt postnummer, datum och tid för uthyrning, och få en lista över priserna från lägsta till högsta från de stora nationella biluthyrningsföretag.
3

Du kan, om . ni vill, där och då, på nätet, registrera dig för en hyrbil och hämta den på börskursen
4

Men du kan använda detta som en bra utgångspunkt i stället - och du don 't måste sluta det.
5

Eftersom du har skrivit in ditt postnummer, dina resultat ger dig den närmaste lokala hyrbilsföretaget. Var inte rädd för att ringa dem direkt - du kan behöva Google eller titta i telefonboken efter deras antal - och berätta för dem att du har varit på nätet, har citerade ett pris, och be dem rakt ut om de kan göra något bättre . Ofta kan de.
6 p Om du, till exempel, är ett college alumn eller alumnae, kan du vara berättigad till en rabatt på upp till 15 eller 20 procent. Även om du inte har fått den dokumentation från din alma mater, kan företaget ha ID-nummer på fil. Det skadar inte att fråga.
7

Fråga också om din arbetsgivare eller företag har en rabatt avtal med biluthyrningsföretaget. Om så är fallet, kan denna rabatt kombineras med alumner rabatt? Kanske kan.
8

Fråga även om företaget självt har några kuponger eller kampanjer som kan tillämpas på din hyra. De kan inte, eller de kanske inte kunna erbjuda dig något, men du kommer inte veta om du frågar. Vara artig -. Ingen kommer fel att du frågar
9

Betrakta en pre-betalning för din hyra. Ofta företag erbjuder en rabatt för att göra så. Fråga om du är berättigad till en extra rabatt om du gör detta.
10

inte hyra mer bil än du tror du behöver. Eftersom hyror är tillfällig, bedömer att leva utan ström fönster, dörrlås, och andra lyxartiklar. En mindre bil utan alla klockor och visselpipor innebär en mindre hyra betalning.
11 p Om du behöver bilen för ett par dagar, överväga att hyra på en veckohyra, som slutar upp att vara mer sparsam.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100764.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.