Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur man startar en bilpool Club

Att bo i det land eller annat område där hyrbil eller delning inte är tillgänglig innebär en påfrestning på förare som behöver en extra bil för ärenden och dagsturer eller när en primär bil går sönder. Men tillsammans med familj, vänner och andra människor i ditt närområde eller gemenskap, kan du starta en klubb samåkning. Njut av bekvämligheten med att ha en tillfällig bil tillgänglig när du behöver en. Läs vidare för att lära sig hur man startar en klubb samåkning. Instruktioner
1

reda på vem som är intresserad av att starta en klubb samåkning. Ta en omröstning eller omröstning vid offentliga möten eller sammankomster, och fråga runt när du är ute och hitta personer som vill delta i att starta och gå med i klubben. Skriv ner namn och nummer och hålla en lista.
2

Planera ett särskilt möte och gör en dagordning för vad du kommer att diskutera under mötet. Ring personer på din lista för att bjuda in dem att träffas. Uppmuntra människor att få mat och dryck som tenderar att göra mötena gå smidigare.
3

Förbered en liten presentation i förväg om fördelarna med att starta en klubb samåkning. De processrättsliga du tror att du kommer att behöva ta som en grupp för att starta en klubb samåkning.
4

närvara vid mötet och prata med intresserade vänner, familjemedlemmar och andra personer om bil och /eller lastbil användning behov. Ge din presentation och ge gott om tid för andra att ställa frågor och prata.
5

uppmuntra alla att komma till beslut om hur många fordon du vill köpa som en grupp, där du vill köpa fordonet (s) från och hur mycket du kommer alla att vara villig att spendera på fordonet (s).
6

Bestäm vem som kommer att leda klubben och om ledarna kommer att väljas eller utses. Räkna ut vem som kommer att vara ansvariga för att fordonet underhålls och rengörs regelbundet. Tilldela en kassör och sekreterare.
7

leta efter bra erbjudanden på bilar. Ta reda på från din nya klubbens intresserade människor om de vet någon som kommer att sälja dig en bra bil eller lastbil. Vet att vissa jordbrukare eller ranchägare (om du bor i landet) förmodligen skulle vara villig att dela ett arbete lastbil för att få klubben startade
8 återförsäljare

Kolla -. Men ta någon längs som är bra på att förhandla. Se om du kan få ett företag eller företag rabatt på en bil eller lastbil. Kolla på nätet efter fynd på platser såsom Auto Trader eller eBay.
9

Få försäkringsskydd. Ta reda på om gruppen eller business täckning från ditt försäkringsbolag agent för att starta en klubb samåkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100759.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.