Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> hyra bilar >> Content

Hur får bilförsäkring när de reser utomlands

Inköp reseförsäkring när de reser utomlands är alltid en god praxis. Dock är reseförsäkring vanligtvis begränsad till vård-täckning. Om du planerar att köra en bil, kan du behöva bilförsäkring samt en internationell körtillstånd. Även om det inte är nödvändigt i vissa länder att ha bil försäkring, är det fortfarande rekommenderas. Och medan vissa hyrbil myndigheter hedra amerikanska körkort utomlands, är du bäst förberedd om du har en internationell körtillstånd (IDP). Saker du behöver
Internationella körtillstånd (IDP)
Visa fler instruktioner
1

Kontakta ditt kreditkortsföretag. Se om du uppfyller kraven för försäkring för att köra utomlands. Kolla avgifter och shoppa priser bland alla de kreditkort som du kan ha.
2

Lägg en klausul för att köra i ett främmande land samtidigt köpa reseförsäkring. Kontrollera skillnaden i premie och jämför det med de avgifter på ditt kreditkort.
3

Hyr en bil från en stor biluthyrningsfirman. Du kommer troligtvis vara säker på bättre tjänster och bättre täckning. Köp tillfällig försäkring från biluthyrningsfirman, beroende på hur många dagar som du planerar att hyra bil.
4

Fråga dina vänner och kollegor som bor utomlands om försäkring om du planerar att använda sin bil . Det är troligt att deras försäkring kan täcka alla som kör sin bil.
5

Kontakta ditt befintliga försäkringsbolag om du är osäker på din täckning i ett främmande land. Du kan få begränsad täckning under din egen politik för vissa dagar av året utan någon extra kostnad.
6

Du kan köpa en internationell körtillstånd (IDP) om du har ett giltigt amerikanskt körkort. För information om vad en IDP är där för att köpa en och vilka länder som accepterar dem, se resurserna nedan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/renting-cars/100757.html

Previous:
Next:

hyra bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.