Auto Återtagande Frågor & Svar

En av de mest minnesvärda gånger i våra liv är när vi köper vår första bil. Men det innebär också att du är ansvarig för alla de finansiella åtaganden som följer med detta privilegium. I händelse av att du börjar släpa efter i betalningar, kan utmätning vara framstående. När du är i rädsla för att ha din bil återtas, bäst att du är medveten om vad du kan förvänta dig. Hur många sena betalningar teckningsoption återtagande?

När du lånar pengar från en långivare i form av finansiering, sätter långivaren standarden för hur många sena betalningar utgör anledning till utmätning. Oavsett om du har gått igenom ett finansbolag eller om ditt lån gavs till dig från en bil parti som gör in-house finansiering, bli informerad om vad tid är mellan en missad betalning och utmätning. Ibland tar det bara en försenad betalning.
Har brottsbekämpningen måste vara närvarande vid utmätning?

I stater som Kalifornien, banker och återtagande har en timme efter tillträdesdagen av fordonet för att meddela lokala brottsbekämpande organ att återtagandet skett. Dock är polisens närvaro inte krävs under utmätning. Så länge återbördande agenten inte bryter mot freden, har de rätt att beslagta fordonet.
Vad betyder "bryta mot fred" betyder?

Under utmätning, vissa olagliga beteenden och handlingar som uppvisas av byrån anses som brott mot freden. Dessa åtgärder omfattar ange en stängd eller låst garage, in i ditt hem eller skada fordonet under utmätning. Dessutom måste agenter hotar inte dig med gripande eller våld, röra någon eller tvinga dig att dra över på den sida av vägen. Brottsbekämpning är bara lagligt om borgenären har redan stämt dig. Även intrång är olagligt, agenter har laglig rätt begränsat privilegium till förmån för återtagande.
Får jag hämta mina tillhörigheter från en övertagna bil?

Om du inte är närvarande när utmätning sker, måste instituten göra en lista över alla dina tillhörigheter och meddela dig inom 48 av vad dessa objekt är och hur och var du kan hämta dina saker. Om du är där och hantera din utmätning med värdighet, kommer du att få ta dina tillhörigheter på plats. Annars har återbördande agenten rätt att lämna dina tillhörigheter i bilen, om de känner att situationen hotar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100751.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.