Lägga till en Lien till North Carolina Titel

Lägga till en kvarstad på en bil titel kan du ta auto om vissa villkor inte är uppfyllda , exempelvis skuldbetalningar . Med hjälp av den North Carolina Division of Motor Vehicles hemsida , kan du komma åt den rätta formen och fyll om innan du besöker din lokala kontoret . Oavsett om titeln redan är registrerad i någon annans namn eller har en aktuell lien innehavaren , kan du slutföra uppgiften . Instruktioner
1

Gå till North Carolina Avdelningen för motorfordon ( ncdot.org ) och klicka på " Vehicle Services " länken ligger överst . Klicka på " Liens på en titel . "
2

Klicka på " Lien Recording Application ( MVR - 6 ) " för att ladda ner formuläret . Skriv ut den och fylla den med all kvarstad information såsom kvarstad innehavarens namn och adress , lien uppgifter . Det finns också ett fordon och ägare sektion. Avgiften är $ 15 per 2011 .
3

Underteckna blanketten framför en notarie . Kontakta din lokala bank eller bibliotek för att se när en notarie kommer att vara i och vad avgiften blir . I de flesta fall är tjänsten gratis för medlemmar .
4

Ta formuläret och avgiften till din lokala Department of Motor Vehicles registreringsskylt kontoret eller huvudkontoret i Raleigh . Klicka på " Office Location Avsnitt " för att hitta en DMV kontor nära dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100750.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.