Vad händer med en titel när bilen är avskrivna?

Eftersom varje försäkringsgivare närmar politik annorlunda, kolla med ditt försäkringsbolag för de specifika detaljerna i din bil försäkring avseende total förlust. När en bil är totalt, kommer Försäkringskassan jämföra kostnaderna för reparationer till värdet på bilen vid den tidpunkten. Om försäkringsbolaget beräknar att kostnaderna för reparationer vara större än värdet på bilen, då bilen kommer sannolikt att avskrivas, oavsett mängden av det återstående saldot på bilen. Beskrivning

Enligt GEICO Bilförsäkringar, om kundens policy omfattar Total förlusttäckning och försäkringstagaren direkt äger fordonet, kommer försäkringsbolaget förvärva titeln från ägaren och betala till ägaren själva kontanta värdet på bilen efter de avdragsgilla och gällande statliga avgifter och skatter har återvunnits. När försäkringsbolaget tar titeln, annonserar företaget och accepterar bud från bärgning köpare eller junkyards att köpa bilen för reservdelar och skrot.
Finansierat Fordon Till Salu p Om försäkringstagaren inte har slutfört finansieringen för deras fordon och långivaren är fortfarande skyldig pengar för bilen, betalar försäkringsbolaget finansbolaget. Om det faktiska kontanta värdet är större än den återstående mängden finansiering på bilen, då bilens ägare betalas mellanskillnaden. Oavsett finansieringsfrågor, absorberar försäkringsbolaget titeln på bilen och säljer bilen till högstbjudande. Om den faktiska kontanta värdet tilldelas långivaren inte täcker återstoden av finansiering, är försäkringstagaren skyldig att betala återstoden av lånet balans.
Statliga föreskrifter

Varje stat bestämmer huruvida ägaren av en uppgick fordon kan hålla det. Eftersom det inte finns någon etablerad standard för totalförlust försäkringsskydd i USA, fortfarande framtiden för din bil densamma. Om din bil är totalt, tar ditt försäkringsbolag kontroll över din titel om du vill behålla din bil av någon anledning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100749.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.