Vad händer i reposession ?

Om du är beroende av din bil för att få dig till skolan , jobbet , affären och andra platser , du vill undvika utmätning . Försumliga på din bil lån , inte att köpa bilförsäkring eller har ett utgånget leasingavtal kan leda till att din bil att återtas . Beslag

När din bil är att återtas , borgenärer gripa vanligtvis din bil . Vissa borgenärer hyr bogsering företag att ta bilen . Andra borgenärer gör du samtycker till att installera elektroniska funktionsnedsättande utrustning i bilen för att hindra bilen från att starta om du standard på bil betalningar .
Auktioner

När din bil har varit återtas , borgenärerna avgör om din bil kommer att hållas för ersättning , eller säljas på auktion . Enligt Federal Trade Commission , måste fordringsägarna informera dig om auktionen datum , tid och plats , så att du kan delta i budgivningen om du så önskar .
Potential
< br >

Återtagande kan ha en negativ inverkan på din kredit rapport , och potentiellt orsaka långivare att neka dig kredit i framtiden . För att förhindra ett återtagande , ring borgenären att försöka göra betalningsarrangemang . Tänk på borgenärer inte juridiskt skyldig att göra en överenskommelse med dig när du standard på din bil lån .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100748.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.