Vad göra när Repomanen Kommer i Californien

För att återta en bil i Kalifornien, måste ett finansbolag göra det lagligt. De lagar som reglerar återtagande stat att om du standard på betalningar, kan långivaren ta bilen utan förvarning. Om du vet att din bil är i överhängande fara för att återtas, kan du ta flera steg före och efter repo man kommer. Identifiering

I Kalifornien är repo man måste vara licensierade och krävs också att arbeta tillsammans med ett licensierat byrå. Om du är närvarande när bilen är tagen, be chauffören för identifiering. Även om detta inte kan stoppa återtagande uppstår, om du senare upptäcker att föraren var olicensierad, kommer återtagandet betraktas som olaglig. Behåll kopior av
Dokumentation

samtliga dokument mellan dig och långivaren. Detta kommer att vara viktigt om du bestrida det belopp som du är skyldig. Viktiga dokument innehålla bevis för betalningar, ursprungliga papper försäljning och eventuella anteckningar om konversationer som du har haft med långivaren.
Töm Vehicle
p Om din bil är att återtas, har du rätt att tömma den på dina tillhörigheter. Om du vet att återtagande är nära förestående, göra detta omedelbart. Om bilen är tagen när du inte är närvarande, kan du inte få en chans att hämta dina ägodelar. När det väl har tagits till en parti, kan du bli skyldig att betala en avgift bara för att komma in i bilen för att ta bort tillhörigheter.
Notice of Intent

finans Företaget är skyldigt att meddela dig om en pågående försäljning av din bil minst 15 dagar innan någon åtgärd. Meddelandet till försäljning bör omfatta hur du kan få din bil tillbaka, inklusive hur mycket det kommer att kosta, hur och vem ska betala, och andra specifika saker som måste göras för att få besittning av din bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100745.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.