Hur man hittar en bil om det är i Repo

Återtagande är den rättsliga processen för en långivare att ta säkerheter i förvar när låntagaren standard på lånet betalningar. I allmänhet innebär återtagande processen långivaren skickar låntagaren en anmälan om hans avsikt att återta en gång tre på varandra följande månatliga betalningar har missats . Långivaren kontrakt sedan en Bärgning . Återhämtningen tjänsten besöker då låntagaren arbete och hemadress för att ta besittning av säkerheter fordonet . Instruktioner
1

Kontakta långivaren . Titta på det senaste meddelandet eller meddelandet skickas av långivaren . Hitta telefonnumret för den juridiska avdelningen eller samlingar avdelning . Ringa till avdelningen och be att få tala med en handledare . Be handledaren för namn och telefonnummer Bärgning , samt hur mycket långivaren är villig att acceptera att släppa utmätning ordning .
2

Phone Bärgning . Fråga Bärgning representant för namn , telefonnummer och adress beslagta gården eller återtagandet mycket där bilen hålls . Fråga om de avgifter inblandade för att återställa fordonet . Vanligtvis kommer detta att omfatta en återhämtning avgift och lagring avgift .
3

Gå till beslagta eller utmätning mycket . Betala återhämtningen och avgifter lagring . Få ett kvitto för nämnda utbetalningar och ett manifest lista från partiet som listar alla personliga objekt kvar i fordonet vid tidpunkten för återtagande .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100741.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.