Hur man rapporterar Plats för en bil till Repomanen

Återtagande medel - eller Repo Men - samla fordon som säkerhet för lån som har fallerat eller förfallna. Om du inte vill att återbördande agenten kommer till din fastighet utan din vetskap, kan du komma överens med företaget för att få bilen plockas upp. Ofta, om du hjälper en agent i återhämtningen av fordonet, kommer agenten att ge positiva kommentarer till din långivare. Dessa synpunkter kan hjälpa till i framtida förhandlingar med långivaren eller om frågor som rör din kredit värdering. Att hitta den rätta återbördande agenten att samla in din bil tar vanligtvis bara en snabb sökning. Instruktioner
1

Notera ditt nummer registreringsskylt. De flesta återbördande agenter kommer vill matcha ditt nummer registreringsskylt med numret på fordonet de avser att samla in.
2

Kontakta banken eller finansbolaget som beviljade lånet för ditt fordon. När du berättar långivaren att du är redo att vända bilen över till ett återtagande agent, kommer bolaget att ha agent kontakta dig. Kontaktuppgifter för din långivare ofta kan hittas på månatlig rapport som skickas till dig..
3

Sök telefonboken Om du inte kan kontakta din långivare, titta i telefonkatalogen för att hitta återbördande agenter i ditt område. Berätta agenten ditt namn och fordonets information för att avgöra om han har anställts för att samla in din bil. Återtagande agenter ofta kan hittas under kategorierna av bogsering och återvinning, agenter utmätning eller automatisk återställning.
4

tillgång till en online-databas. Om en lokal sökning visar misslyckade, ofta professionella organisationer såsom American Recovery Association har online-databaser som lista licensierade återbördande företag i ditt område.
5

Begär dokumentation. Innan du slår bilen över till ett återtagande företag, insisterar på dokumentation som visar att företaget har anställts av din långivare att samla in fordonet. Behåll en kopia av dokumentationen för dina filer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100739.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.