Hur köper jag Bank Övertagna Cars?

Banker som återta bilar erbjuder understiger marknadspriset för smarta investerare som vet var man kan upptäcka en hel del. Du kommer att se bilar från innevarande år och fordon som har några mekaniska problem till kraftigt reducerade priser. Finansiella institutioner tar tillbaka bilar som de lån när en låntagare underlåter att göra månatliga betalningar. Banker som återta bilar erbjuda dem till köpare, sådan försäljning att kompensera bankerna för de pengar de förlorat på grund av brottsligt tidigare bilägare, och göra det möjligt för dem att komma tillbaka till sin huvudsakliga verksamhet att låna ut pengar. Försäljningen av återtas bilar brukar äga rum på auktioner. Instruktioner
1

Hitta banker som säljer återtagna fordon. Kontakta finansiella institut i din stad och ta reda på när nästa bil auktion kommer att äga rum. Denna händelse kommer att ge dig chansen att hitta bilar av den här typen.
2

etablera kontakter med företag som säljer denna typ av bil. Titta i staden katalogen för att hitta företag som säljer återtas bilar. Du kan också gå online till populära auktionssajter som Ebay.com för att hitta återförsäljare i din stad som är specialiserade på denna typ av försäljning. Addera 3

få pengar för att betala för ditt köp. Använd pengar från ditt sparkonto för att finansiera transaktionen. Om du inte har kontanter, överväga att öppna upp en kredit med din bank. Träna en relation med en vän som kommer fram kostnaden för varje affär du hittar online eller offline.
4

granska bilen innan du köper den. Fråga någon som vet om bilar att följa med dig till auktionen och leta efter några uppenbara reparationer eller frågor som ligger under huven. Du kommer också vill veta om fordonen du visar har en historia av eventuella olyckor eller fender-Benders.
5

Bekanta dig med hur ett verk bil auktion. Du måste veta den totala kostnaden för att köpa en långivare ägda fordon. Vissa auktioner debitera budgivare en avgift för att komma in i händelsen. Gör inte ett erbjudande på alla fordon som du inte planerar att köpa eftersom du riskerar att förlora dina pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100734.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.