Hur göra retroaktiva utbetalningar på en bil återvänt frivilligt

En utmätning uppstår när du inte längre kan göra din bil betalningar som anges i det ursprungliga kontraktet. Ett frivilligt återtagande (du tillbaka bilen till banken eller återförsäljare) eller en ofrivillig utmätning (ett återtagande företag tar bilen) har samma effekt på din kreditvärdighet - både rapporten ett återtagande till kreditbyråer och är lika skadlig för din kredit. När du har din bil återtas, får du en kort tid för att betala dina förfallna betalningar och avgifter för att få din bil tillbaka innan den säljs av banken. Instruktioner
1

ringa banken så snart du kan ge dina retroaktiva utbetalningar. Ha ditt kontonummer redo att ge till banken representanter. Det är troligt att du kommer att överföras till bankens samling avdelning när kontot är verifierat.
2

Ge representant med ditt kontonummer tillsammans med all nödvändig information för att komma åt ditt konto. Fråga hur mycket pengar du har att betala för att få din bil tillbaka. Detta belopp är oftast eventuella försenade betalningar, bank förseningsavgifter och eventuella inkassokostnader förorsakats banken när du slutat göra dina betalningar.
3

Diskutera betalningsrutiner med företrädaren. Du kan behöva gå till där fordonet befinner sig för att få tillbaka din bil, vilket kan vara en auktion (om banken har flyttat den till en) eller återförsäljare (om du tillbaka bilen till en). Du kan behöva gå till banken först att betala och få ett godkännande brev att hämta bilen från den plats den sparas.
4

betala det belopp till vem banken sagt. Få ett kvitto och godkännande brev om det behövs. Om du behöver gå till en annan plats, gör det för att plocka upp din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100729.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.