Konsekvenser av en bil Återtagande

med din bil återtas kan orsaka en myriad av ekonomiska och logistiska problem. Göra sena betalningar på ett fordon kan utlösa ett återtagande. När du lånar pengar för att köpa en bil, dig och borgenären underteckna ett juridiskt bindande avtal som klargör villkoren under vilka fordonet kan beslagtas. Läs ditt kontrakt så att du vet vad dina skyldigheter. Var är min bil?

Tänk på väg ut för att gå till jobbet bara för att hitta din bil saknas. Din första instinkt är att ringa polisen, men bilen kan mycket väl ha gripits lagligt om du är sent på ditt lån. I många stater är fordringsägare inte skyldiga att meddela dig om ett återtagande, så att du kan räkna ut vad som hände och vad man ska göra utan transport. Fair-Skuld-Collection.com säger borgenärernas agenter kan återta din bil även på offentliga platser, såsom köpcentret, livsmedelsbutik eller din arbetsplats.
Fortfarande betalar
< p> Att förlora din bil till utmätning får inte eliminera dina skyldigheter gentemot borgenären, enligt Loan.com. Kreditgivaren kommer att sälja bilen för att försöka ta igen de pengar man lånat ut dig och kostnaderna återtagande. Om fordonet säljer för mindre än vad du är skyldig, du är på kroken för skillnaden, samt eventuella utgifter såsom lagring, underhåll och försäljningskostnader, vilket kan lägga hundratals dollar på din skuld.


din kredit

förlora din bil till utmätning inte allvarliga och långvariga skador på din kredit, vilket kommer att påverka många aspekter av ditt liv i många år framöver. Det kan begränsa din förmåga att låna pengar, få kreditkort, köpa ett hem, hyra en lägenhet eller ens landa ett jobb. Göra sena betalningar också ont din kreditvärdighet, men inte alls lika illa som återtagandet av varan, säger Loan.com. Prata med din långivare om du inte kan göra utbetalningar i tid och arbeta fram en lösning för att avvärja ett återtagande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100720.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.