Hur ta reda på vem har titeln på ett fordon

Trafikverket rådgivning konsumenterna att undvika att köpa begagnade fordon om inte säljaren har titeln i hans eller hennes namn och kan underteckna fordonet över till kunden. Om du vill vara säker på att säljaren innehar äganderätten till fordonet, kan du få en detaljerad rapport av historien om ett fordon eller få information från Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
VIN (chassinummer) katalog registreringsnumret
Visa fler instruktioner
1

Anteckna ramnumret av fordonet innan du söka information från myndigheter. Du hittar VIN på förardörren anfallare post eller på instrumentbrädan i bilen.
2

Forskning statliga skillnader när det gäller lagar och förordningar textning ett fordon. Varje stat har olika lagar och normer. Vissa stater får undanta fordon i en viss ålder eller typ från att ha en titel. Innan du söker, är det klokt att förstå reglerna i staten med avseende på fordonet.
3

Kontakta institutionen för motorfordon i ditt tillstånd. Möblera VIN numret av fordonet och begär en titel rekord från institutionen. Om fordonet har en registreringsskylt från en annan stat, kontakta institutionen för motorfordon av staten och begära en titel rekord. Du kan få adress och telefonnummer till den DMV av en annan stat från din lokala DMV.
4

Logga in på webbplatsen för justitiedepartementet om bilen är övergivna eller titeln verkar misstänkt. Justitiedepartementet har en National Motor Vehicles System titel (NMVTIS) som ger konsumenterna information om tillståndet och historien av motorfordon. Fjorton stater prenumerera på NMVTIS av justitiedepartementet.
5

Begär en detaljerad NMVTIS statlig registrering av fordonet från en av två auktoriserade leverantörer, den Carco Group Inc. eller Auto Data Direct Inc. Dessa organ tar ut en avgift för en detaljerad rapport om namnet på den person som innehar titeln på bilen och all annan detaljerad information om fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100714.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.