Vilka är effekterna av återtagande av ett fordon?

Återtagande är resultatet av din oförmåga att betala för en bil lån. När du först tog ut ditt lån, tecknade du ett avtal med banken som lovade att du skulle göra betalningar tills lånet var nöjd. Din bil lån spelar en stor roll i din kredit värdering, som används av framtida långivare, arbetsgivare och även hyresvärdar. Du kan räkna med att drabbas av en hel del ekonomiskt efter ett återtagande. Credit Score

Efter återbördande, kommer din kredit värdering sjunka dramatiskt. Credit poäng används för en mängd olika utlåning ändamål. Du kan förvänta dig att börja betala kontant för inköp i framtiden, såvida du inte kunde hålla ett kreditkort öppen. Du kan uppleva problem om du försöker att öka dina saldon kreditkort eftersom kreditkortsföretaget kommer att köra en ny kopia av din kredit rapport. Det är mycket osannolikt att du kommer att godkännas för ett annat kreditkort medan utmätning kvar på din kredit rapport. Du kan förvänta dig att kräva en cosigner i händelse av att du vill köpa ett hem eller finansiera ett annat fordon. Återtagandet kommer att påverka din kredit värdering för upp till sju år.
Lägenheter eller jobb

Några lägenhet eller hus anläggningar leasingavtal kräver en kreditupplysning innan den godkänner din ansökan. Eftersom din kredit värdering kommer att vara betydligt lägre (troligen i 400 området), betraktas du en risk och får möta ett förnekande på din ansökan. Vissa arbetsgivare också använda krediten för att göra anställningsbeslut, och inte bara kanske utmätning bevisa pinsamt, är du sannolikt att förnekas av potentiella arbetsgivare. Inte alla arbetsgivare kräver en översyn av din kredit historia innan man överväger en anställd, men de flesta banker gör.
Rättsliga problem

När fordonet är återtas, den banken åter säljer den. Om banken gör en vinst, får du detta belopp efter din pay-off beloppet dras. Tyvärr är detta sällan fallet med utmätning. De flesta människor är upp och ner på deras bil lån, vilket innebär att de är skyldiga mer än bilen är värd. Banken har rätt att hämta sin förlust från dig. Du kan ringa din bank och bestämma om du vill fortsätta att betala av din skuld. Om inte, är det en tidsfråga innan du serveras domstolpapper - banken kan stämma dig. Om du reglera skulden med banken för mindre än det belopp, anser Internal Revenue Service beloppet du inte betalar som inkomst-du kan räkna med att få ett meddelande från IRS inom några år efter din lösning. Överväga att kontakta en advokat innan du gör några återbetalning beslut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100713.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.