New Jersey Återtagande Lagar

Fordon som upphandlas med en bil lån i New Jersey kan återtas av borgenären när gäldenären är brottsligt eller inte fullgör sina lån. När återtas, har gäldenären 30 dagar att lösa in bilen. Om bilen inte löses, kan den säljas på auktion för att täcka återstoden betalas. Tillvarata Vehicle


I enlighet med den federala Universal Commercial Code (UCC), kan borgenärerna återta bilar utan föregående underrättelse till gäldenären, förutsatt att utmätning sker på ett sätt som inte stör freden. Men, om borgenären stämmer gäldenären för inköpspriset på fordonet, är återvinning av återtagande inte tillåtet.
Standard & Krav Misskötsel

Den punkt där en borgenären kan återta ett fordon på grund av en gäldenärs brottslighet varierar med varje försäljningskontrakt. Kontraktet för bilen och auto lån bör uttryckligen ange de grunder på vilka en borgenär kan återta ett fordon för utebliven betalning från gäldenären. Typiskt sker återtagande efter ett lån är brottsligt under en längre tidsperiod eller när förfallet saldo överstiger ett visst belopp kollektivt. Kontrollera din köpekontrakt för mer information.
Redemption

När bilen har varit återtas, kan gäldenären lösa in bilen när som helst innan fordringsägaren säljer bilen av för att täcka återstoden betalas. För att lösa in bilen, måste gäldenären bli aktuell på lånet och betala några avgifter eller straffavgifter i samband med sena betalningar och utmätning.
Begagnat

New Jersey, återförsäljning är obligatorisk när 50 procent eller mer av köpeskillingen har betalats. Om mindre än hälften av köpeskillingen har betalats, är återförsäljning tillval.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100708.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.