Vad är den juridiska sättet att Repa en bil?

En bil återbördande kan uppstå när en borgenär inte fullgör sin bil lån. Bilen i sig är säkerhet för lånet och banken eller återförsäljare som lånade pengar för bilen har rätt att ta tillbaka det. Banken kommer inte att återta bilen själv, en tredje part hanterar den faktiska återbördande. Det finns lagar för att skydda borgenären och underlätta återtagande av fordonet. Dessa lagar är avsedda att ge en säker överföring av bollinnehavet från långivaren till långivaren. Saker du behöver
koder Bilnyckelminne
Bärgningsbil
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en begäran om återtagande av en bank eller långivare. Banken kommer att meddela tredje part återtagande företaget per telefon när bilägaren har fallerat på hennes lån. Enligt lagen kan bilen återtas så snart den första betalningen är försenad. Dock sker detta sällan. Vanligtvis långivaren återtar ett fordon först efter flera missade betalningar.
2

få koderna bilnyckel från långivaren om de har dem. Dessa viktiga koder finns instruktioner för en låssmed att skära en matchande bilnyckel som öppnar dörren och startar bilen. Viktiga koder gör utmätning säkert och snabbt. Om långivaren har ingen nyckel koder, måste bilen bogseras.
3

hitta ägaren genom att utföra en omvänd VIN look-up. Banken kommer att ge dig VIN bil nummer. Allt du behöver göra är att skriva in VIN i en omvänd VIN look-up-system för att få ägarens adress. Många gånger långivaren kommer att ha borgenärens adress.
4

Scout adressen för att lokalisera fordonet och planera återtagande. Matcha VIN-nummer så att du är repossessing rätt bil. Du kan ta bilen när som helst, men för att undvika konflikter, försöker återta bilen på natten när ägaren sover eller under dagen när ägaren är borta från bilen. Ett annat alternativ är att ta bilen när ägaren är på jobbet eller på någon offentlig plats där han är upptagen i en timme eller mer.
5

Öppna bildörren med nyckeln och köra den till din anläggning Anläggningen. Bogsera fordonet med hjälp av en bärgningsbil om du inte kunde få en nyckel. När du har fått besittning av bilen, kontakta banken för att överföra bilen till sin besittning. En representant kommer att ordna att plocka upp bilen, troligen skicka den till auktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100705.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.